I samarbete med "The Body Shop", ClimateHero", "Ellos" och "Jordklok"

Hållbara presenter är presenter från hjärtat!

Vi ger varandra presenter många gånger per år. När det inte är mors dag eller någon högtid som ska firas har det tagits studenten eller fötts barn. Livet är fullt av glädjeämnen som vi markerar med presenter, men hur bra är dessa gåvor för vår planet? Många gånger är prylarna rena rama slöseriet med resurser. De glöms bort två minuter efter kram och tack. Men det finns hållbara presenter som är underbara att få och som är bra för vår värld. När du ger bort en upplevelse, ett träd i en regnskog, ett ljus för sjuka barn eller en begagnad pryl visar du omtanke. Du delar en bit av ditt hjärta och skapar ett minne för livet!

 

Här följer några fler exempel för hållbara presenter:

 

Skänk hållbar makeup och hudvård:The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som vill göra en positiv skillnad i världen med högkvalitativa och naturinspirerade produkter som produceras etiskt och hållbart.

Gå till The Body Shop

Ge bort klimatkompensering:

Du finansierar projekt som minskar klimatutsläpp någon annanstans på jorden. Det kan exempelvis vara att stänga ner ett kolkraftverk i Indien och ersätta det med sol- eller vindkraft. Till exempel med ClimateHero. Från 90 kr

Gå till ClimateHero

Köp sommarmode med gott samvete:För att hjälpa dig som kund som vill handla mer hållbart så har Ellos skapat miljöstämpeln ”A better choice”. Produkter med denna stämpel är tillverkade med hänsyn till miljön.

Gå till Ellos

Något hållbart för hemmet?

Jordklok vill göra det enkelt för alla att minska sin miljöpåverkan genom att erbjuda ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet.  Ekologisk hudvårdnaturlig hårvård samt det mesta du behöver för en hållbar livsstil!

Gå till Jordklok